Да ви питам как мога да направя витарата да върви.Щото моята ми се струва че не е както трябва.С гуми 195 80 15 съм.Компресия мерих на студено показва 11 а на топло 9.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да направя витарата да ``върви``
Свий
X
-
До: Как да направя витарата да ``върви``
Последно моята беше 14 на топло и студено на всички цилиндри. Мислех си, че е много, но се оказа, че нормата е 11-14 за G16B.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
-
Работата е ясна,щом твоя е като на колегата по горе!Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеG16B Като на колегата по горе
А как констатира,че ДВГ е извън норма?Няма мощтност или нещо друго?
Според мен гумите също оказват влияние т/ст идват малко височки..
Коментар
-
Ми няма мощност да ги развърта има колеги с доста по големи гуми и не се оплакват гумите са кайман не ми се стува да са чак толкова високи със сигурност трябва да се прави тоя двигателПървоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеРаботата е ясна,щом твоя е като на колегата по горе!
А как констатира,че ДВГ е извън норма?Няма мощтност или нещо друго?
Според мен гумите също оказват влияние т/ст идват малко височки..Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Май на там отиват нещата ... особенно с тази компресия с,която разполага мотора!Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеМи няма мощност да ги развърта има колеги с доста по големи гуми и не се оплакват гумите са кайман не ми се стува да са чак толкова високи със сигурност трябва да се прави тоя двигател
Коментар
-
Да ти кажа и аз имах такова чувство, че и моята не върви. Но имайки предвид, че съм със същия като твоя размер гуми, и като знам, че с летните хвърчах по улиците като заклан това показва че гумите са леко големи ( мое мнение и наблюдение ). В момента съм с Малатеста Кобра и да си призная като ги носих бяха доста тежички.Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Задължително замерване на цилиндрите ... да не стане два пъти отваряне на мотора.Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеСмяна сегменти и шлайф на главата малко повече от нормалното ще оправят ли нещата?//
Ами ако ДВГ е прегряван ... а ти не знаеш?
Един съвет от мен - отваряш ли ДВГ ... сменяй всичко и веднъж за винаги забравяш за тази тема,която си пуснал!!!!Знам,че подобни действия са свързани с финансови средства,ама ако мислиш да си я караш помисли върху горенаписаното!
Успех!
Коментар
-
Със сигурност са по тежки от едни шосейки,но аз мисля да слагам по големи че с тия ще ми остане някъде задния мост.То тука с тях ако имам заглъхване немога да си представя какво ще стане с другитеНие наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Коментар
-
Казваш ми че ако направя шлайф на главата мотора няма да кара дълго ли?Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеЗадължително замерване на цилиндрите ... да не стане два пъти отваряне на мотора.
Ами ако ДВГ е прегряван ... а ти не знаеш?
Един съвет от мен - отваряш ли ДВГ ... сменяй всичко и веднъж за винаги забравяш за тази тема,която си пуснал!!!!Знам,че подобни действия са свързани с финансови средства,ама ако мислиш да си я караш помисли върху горенаписаното!
Успех!Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Коментар
-
[QUOTE=CZ 350;638321]Казваш ми че ако направя шлайф на главата мотора няма да кара дълго ли?[/QUOTE
Колега ,кое те кара да мислиш,че като шлайфаш главате ще се оправят нещата?..Ами мотора първо оправи,а после едно профилактично шлайфане на главата и затваряй ... после отново ще си говорим!..
Сменяй всичко,ако искаш да имаш ДВГ с капацитет да развърта гумите,които имаш ... твоя просто е износен!...
Коментар
-
Виж ся зависи кво разбираш под варвене,аз моята я карах с 32 Гудрич и по асвалта беше като скопена,нанагоре омалява много,карал съм регенерат на тоя размер който посочваш,Витарата се държи повече от прилично но са си доста тежки,ако сравняваш варвенето с други например летни гуми ще има разбира се осезателна разлика,но пък там кадето ще те измъкне агресивната гума ,друга забрави да мине,без да знам подробности около твоя случай мога да предположа че двигатела ти едва ли е износен ,при положение че не смесва ,не надува и не издава шумове като при изкривяване на глава и прегряване,което е основен порок на този тип мотор,ако не е нищо от изброените, тогава е или либса на подаване на въздух(филтър)или центровката ти е избягала в предварение,тогава също не може да откъне колата..........LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар